Ford Transit: Contactslot overzetten zonder sleutel.

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.5

Graag had ik geweten hoe ik het contactslot kan verwijderen zonder sleutel.
Zo kan ik er een contcactslot in plaatsen waar ik wel een sleutel van heb.
Mijn contactslot hebben ze tijdens een diefstal afgebroken en nu heb ik er een tweedehands kunnen kopen dat ik wil overzetten ,
maar waar geen sleutel bij was.
Met sleutel kan je dit er makkelijk uit halen , maar zonder ??

Dus als iemand me raad kan geven ??

v.g.
Ludo
ldb275@pandora.be

v203905

Geplaatst door v203905 (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Transit? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Doktor (0) PRO, 13 jaar geleden

Voorkant uitboren (+/- 10mm) totdat je de ronde lamellen(6 lamellen+5 schijfjes) eruit kan halen, dan kan je contactslot in stand 1 zetten en knopje bovenop huis indrukken om slot eruit te halen.

Zit er geen standaard startblokkering in de auto? zo ja dan moet je de sleutel(s) in laten leren (minimaal 2 nodig).

Suc6

mts (0) PRO, 13 jaar geleden

hallo
je moet het contact uitboren ,en dan boven het contact slot het pennetje indrukken en slot eruit trekken .
en je moet officeel de sleutel in laten lezen ,(leren) of je doet het anders .dan hoefje niet in te laten lezen .dan verwijder je de zender dat om het cantact slot zit ,dat element zit om het contact slot plastic ring met een vierkant kastje dat is ëën geheel en die verwijder je van het conact slot ,en hier in plaats je de oude sleutel in met een trekbandjes en een stuk tape goed vast zetten en bevestig je dat geheel onder het dashbord ,en je monteert een ander slot met sleutel ,dan werkt alles weer naar behoren ,alleen je contact beveiling werkt niet meer ,maar de bus start er perfect om dat kun je eenvoudig een sleutel overal laten maken ,en je bespaart 150 tot 200 euro uit bij de dealer om zo"n sleutel in te laten lezen .
compleet set sloten voor een bus kost €200 ex in laten lezen
ik heb het zelf ook gedaan werkt toppie .
mvg gerko

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Transit of stel zelf een nieuwe vraag.