Ford S-Max 2015: Scherm bevroren: te repareren?

Bouwjaar: 2015, Brandstof: Benzine, Motorcode: JTWB, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 118

Hi, mijn scherm van mijn autonavigatie van mijn S-max is bevroren..een harde reset via de dealer heeft geen effect gehad. De dealer geeft aan dat het vervangen van de unit de oplossing is..wat uiteraard erg prijzig is. Iemand ervaring met reparatie van dergelijke systemen?
Groet, Dirk

Dirk1976

Geplaatst door Dirk1976 , lid sinds 7 jaar geleden

5 Reacties

Siem Bijman PRO, 1 maand geleden

Zie dit topic, wellicht heb je er iets aan: Verotronics in Eindhoven Misschien is anders een gebruikte nog een optie, wel het allergoedkoopste. Reparatie is vaak prijzig maar er zijn bedrijven die dat doen.

Dirk1976, 1 maand geleden

Dank voor de tip!! Ik zal er naar kijken. Als iemand nog andere adresjes weet houd ik mij aanbevolen..

Dirk1976, 1 week geleden

Iemand anders nog andere adressen van mensen/bedrijven in omgeving Leiden/Den Haag die Ford-navigatie kunnen repareren incl het uitbouwen/inbouwen?

Heino4267, 1 week geleden

Je scherm werkt zo te zien prima.
Het is de computer die het scherm aanstuurt die niet verder wil.
Het is wel frappant dat om een code wordt gevraagd. Er zijn bedrijven en Ford fora die die codes hebben, ik zou eerst die kant op zoeken.

Dirk1976, 1 week geleden

Nee de code dat is geen probleem.het probleem is dat ik die niet kan invoeren omdat het touchscreen bevroren is.. dus kan geen tekens invoeren..

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford S-Max of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.