Ford S-Max 2015: Scherm bevroren: te repareren?

Bouwjaar: 2015, Brandstof: Benzine, Motorcode: JTWB, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 118

Hi, mijn scherm van mijn autonavigatie van mijn S-max is bevroren..een harde reset via de dealer heeft geen effect gehad. De dealer geeft aan dat het vervangen van de unit de oplossing is..wat uiteraard erg prijzig is. Iemand ervaring met reparatie van dergelijke systemen?
Groet, Dirk

Dirk1976

Geplaatst door Dirk1976 (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford S-Max? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Siem Bijman (140) PRO, 1 jaar geleden

Zie dit topic, wellicht heb je er iets aan: Verotronics in Eindhoven Misschien is anders een gebruikte nog een optie, wel het allergoedkoopste. Reparatie is vaak prijzig maar er zijn bedrijven die dat doen.

Dirk1976 (0), 1 jaar geleden

Dank voor de tip!! Ik zal er naar kijken. Als iemand nog andere adresjes weet houd ik mij aanbevolen..

Dirk1976 (0), 1 jaar geleden

Iemand anders nog andere adressen van mensen/bedrijven in omgeving Leiden/Den Haag die Ford-navigatie kunnen repareren incl het uitbouwen/inbouwen?

Heino4267 (200), 1 jaar geleden

Je scherm werkt zo te zien prima.
Het is de computer die het scherm aanstuurt die niet verder wil.
Het is wel frappant dat om een code wordt gevraagd. Er zijn bedrijven en Ford fora die die codes hebben, ik zou eerst die kant op zoeken.

Dirk1976 (0), 1 jaar geleden

Nee de code dat is geen probleem.het probleem is dat ik die niet kan invoeren omdat het touchscreen bevroren is.. dus kan geen tekens invoeren..

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford S-Max of stel zelf een nieuwe vraag.