Ford Transit: schuifdeur wil niet open

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Diesel

Hallo,

Mijn schoonvader heeft een Ford Transit waarvan de schuifdeur rechtsachter niet open wil (de bus is omgebouwd van een enkele naar dubbele cabine weet niet of dat van belang is?) De deuren achter kunnen niet handmatig van het slot alleen via de centrale deurvergrendeling. Nu heb ik het paneel er voor weg gehad maar ik kan er niet goed bij ik zie het motortje zitten maar kan hem ook niet los halen want dit zit met schroefjes vast en hier kan je dus niet bij.
Heeft iemand nog een idee hoe dit op te lossen is?

Alvast weer bedankt :)

devries01

Geplaatst door devries01 (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Transit? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Postie (0) PRO, 10 jaar geleden

Deur kan ook met de sleutel open.
Linkervoorportier op slot doen, dan met de sleutel openen sleutel los laten en niet uit het slot halen, dan direct de sleutel weer naar de open stand draaien en even vasthouden. Dan gaan de deuren van de laadruimte en schuifdeur van het slot.....

devries01 (0), 10 jaar geleden

Ik heb het gelijk geprobeerd maar dit werkt ook niet. Alle deuren gaan inderdaad van het slot behalve de rechterachterdeur ;)
Heb toch het idee dat er iets kapot is in het motortje oid maar het is (lijkt) onmogelijk om dat te vervangen

Postie (0) PRO, 10 jaar geleden

Gaat het nu om de schuifdeur of de achterdeur??

devries01 (0), 10 jaar geleden

Het gaat om de schuifdeur achter :)
(achterin zitten twee schuifdeuren voor de passagiers)

master (0), 10 jaar geleden

op de schuifdeur zit aan de binnenkant een Zwart knopje wat je kunt verdraaien. Deze staat dan verkeerd. Als je in de auto zit, zie je het knopje links onder aan je deur zitten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Transit of stel zelf een nieuwe vraag.