Ford scorpio: slecht stationair

Bouwjaar: 1996

heb scorpio 2.9 i 12 v bwj 96 in D bij stoplicht na enkele minuten slaat hij af en toe over loopt niet mooi stationair heb al 1 lambdasonde vervangen uilaatspruitstuk tapeind afgebroken vervangen inlaatspruitstukpakking vervangen inspuitventielen gereinigd mapsensor uitgewisseld nieuwe bougies bougiekabels verdelerkap stationairregelklep vervangen al veel geld kwijt aan uitlezen bij dealer maar zij komen niet in de computer ontsteking moet in code 60 afgesteld worden maar dit lukt hen ook niet liggen ze dan gewoon met neonlamp te klooien kan ik zelf ook wie weet raad ( mischien uitlaatsysteem)

robbie10005

Geplaatst door robbie10005 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Scorpio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

Terence (0), 18 jaar geleden

Is het al opgelost?

Groet,
Terence

robbie10005 (0), 18 jaar geleden

NEE IK HEB ME ER BIJ NEERGELEGD HET ZOU WEL ZO MOETEN OF HEB JE EEN TIP GROETJES ROB

Terence (0), 18 jaar geleden

nouw wij hebben een 2.9 12V aut. van 92 en die heeft/had dus hetzelfde. Ook steeds terug naar de dealer, want bij ons sloeg ie dus ook steeds af. Eerst een half jaar met voet op de rem en voet op het gas gestaan, en op een gegeven moment voor de monteur het zo zat, dat hij de regeleenheid voor het bezineverbruik/co2 uitstoot heeft verhoogd. Hierna liep hij meteeen weer als een zonnetje.
Nu heeft een ******* monteurtje eerste klas hem weer verprutst...maarja misschien een idee? hoeveel loopt hij eigenlijk per minuut? (rpm) en heb je 98 brandstof al geprobeerd of met reinigende vloeistof (die dure van Shell)

Suc6!
Terence

robbie10005 (0), 18 jaar geleden

scorpio van 92 kun je stationair ook nog beetje afstellen met een codeerstekker en dat gaat met een van 96 niet meer ben ook al bij verschillende garages gweest overal tientallen euos achtergelaten en ze weten het niet.
rij nu ook al een tijdje met een computer van een scorpio van 92 precies het zelfde
groetjes Rob

Terence (0), 18 jaar geleden

precies hetzelfde goed/of nog steeds slecht?

Groet,
Terence

robbie10005 (0), 18 jaar geleden

heeft nog steeds het zelfde probleem maar ik vermoed dat het in de uitlaat zit deze is nl achter de kat dubbel en bij oudere modellen niet mischien zit een van die potten dicht

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Scorpio of stel zelf een nieuwe vraag.