Ford Focus: standen 1-2-3 werken niet van de aanjager

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 v16v

Hallo, heb een Ford Focus bj 2001 en sinds kort doet mijn aanjager het niet meer op standje 1,2en 3 stand 4 doet het nog wel. Mijn airco doet het ook niet, weet niet of dat er iets mee te maken heeft. Heb de zekeringen gecontroleerd maar is ok Ik hoop dat iemand hier een antwoord voor heeft. Bij voorbaat dank .

reginzie

Geplaatst door reginzie (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Focus? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 12 jaar geleden

Bert

Kachelweerstand is defect...

Gr. paul

reginzie (0), 12 jaar geleden

Oke bedankt, ga ik morgen wat aan doen. Heeft de airco daar ook mee te maken, toen alle standen het nog deden had ik het idee dat de airco niet echt koud werd. Gr bert

Postie (0) PRO, 12 jaar geleden

Voordat je er klakkeloos een nieuwe weerstand in zet, controleer wel even of je kachelmotor niet te zwaar draait of dat je interieurfilter verstopt zit. Anders kan je de weerstanden wel op voorraad leggen.

reginzie (0), 12 jaar geleden

Ik heb de kachel motor en het filter gecontroleerd was goed, vervolgens een nieuwe weerstand gemonteerd alles werkt weer perfect. Bedankt voor de reacties.

groeten Bert

P. Kelder (0) PRO, 12 jaar geleden

Bert

Dank voor de feedback

Gr. paul

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Focus of stel zelf een nieuwe vraag.