Ford Ka: start stop werkt af en toe niet

Bouwjaar: 2011, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.2

start stop tijdelijk niet beschikbaar lampje startstop deactivatie brand en oranje driehoek lampje , dit probleem is niet altijd hebben de auto uitgelezen maar geen foutcode, s op dat moment iemand zoiets aleens bij de hand gehad??

jan4989

Geplaatst door jan4989 (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Ka? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Postie (0) PRO, 11 jaar geleden

Voldoet ie aan de eisen van het stop/start zoals in het boekje vermeld? Toevallig op dat moment een grote verbruiker aan?

Michielrc7825 (0) PRO, 11 jaar geleden

hallo,
stond tijdje terug een stukje van Mivar in volgens mij autokompas.
ging over het start stopsysteem wat soms niet meer werkte, oorzaak in meeste gevallen het niet voldoen aan de eisen zoals Postie al melde.

mvg michiel

jan4989 (0) PRO, 11 jaar geleden

geen grote verbruikers , auto voldoet aan de eisen omtrent het gebruik van startstop ( volgens instruktieboekje)

noordhoek (0) PRO, 11 jaar geleden

je kan de accu eens goed testen deze moet goed opgeladen zijn en voldoende capaciteit kunnen leveren dit is per merk verschillend +-75% deze wordt bewaakt door een sensor op de accu pool als dit te laag is werkt het systeem ook niet.
gr joost

jan4989 (0) PRO, 11 jaar geleden

Probleem zat in de remlichtschakelaar deze kwam net wel net niet tegen de aanslag nieuwe schakelaar gemonteerd deze was halve centimeter langer dan de oude

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Ka of stel zelf een nieuwe vraag.