Ford FOCUS: start zo nu en dan niet na lange ritten

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: EDDB, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 96

Beste mensen,

Ik heb een probleem met mijn fofo waar ik al een langere tijd tegen aan hik, mijn focus start zo nu en dan na lange ritten niet meer maar raar genoeg als ik het contact af zet en vervolgens weer de auto probeer te starten slaat hij gewoon in één keer aan zonder stotteren/sputteren gewoon zoals hoort.
om te verduidelijken : de motor crankt wel maar slaat gewoon niet aan, er zijn geen fout codes, is altijd goed onderhouden geweest en loopt erg goed.

Nu heb ik geen zin om er nieuwe onderdelen naar te gooien totdat ik toevallig het goede onderdeel vervang maar misschien heeft één van jullie wel een keer ervaring gehad met dit probleem en weet zo misschien wel de oplossing.

Mvg,

kramer

kramertje1994

Geplaatst door kramertje1994 (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Focus? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

lennart1585 (0) PRO, 6 jaar geleden

de krukaspositiesensor wil nog wel eens voor problemen zorgen als de motor warm is

Succes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Focus of stel zelf een nieuwe vraag.