Ford Focus: Startproblemen

Bouwjaar: 1999

Starten van de auto wil niet lukken,de startmotor draait en heel de accu zit vol,hij heeft een uur stilgestaan na de hele dag zonder problemen te hebben gereden.
er zit een brandstof onderbreking op maar die was niet geactiveert(alleen bij aanrijding )dus heel vreemd ik hoop dat iemand raad weet.......

Eraser2718

Geplaatst door Eraser2718 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Focus? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

Niels8175 (0) PRO, 18 jaar geleden

Diesel,TDCI,TDDI,benzine,cilinderinhoud?

Fredo (0), 18 jaar geleden

Brandstofonderbreking, dus ik vermoed wel dat het hier om een benzine gaat. Komt er wel benzine tot bij de cilinder?

Eraser2718 (0), 18 jaar geleden

vetec 16i benzine 110pk

Niels8175 (0) PRO, 18 jaar geleden

Kan eigenlijk van alles zijn.

Uitlezen bij de dealer is de eerste stap.

Eraser2718 (0), 18 jaar geleden

Bedankt de reden is bekend er was koelvloeistof via de dop bij de bougies terecht gekomen..was al een poos aan het etteren dus ineens niet meer starten,nu 4 nw bougies en droog en schoongemaakt nog niet doen ze gingen hem nu resetten dus morgen weet ik meer,bedankt voor de reacties....

soldaat (0), 18 jaar geleden

Ik heb voor jou de oplossing: Onder de motor (dekplaat verwijderen) zit bij het vliegwiel de krukaspositiesensor. Waarschijnlijk is die vuil of zit los. Schoon maken en vastzetten, probleem opgelost. Ik had precies hetzelfde en de garage wilde me een nieuwe brandstofpomp laten monteren, kosten ¤ 3000,- Mooi niet dus.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Focus of stel zelf een nieuwe vraag.