Ford FOCUS 2008: STIL VALLEN

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: G8DB, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 80

bij een focus valt de motor stil gaat gelijk het het display op zwart dan ff wachten starten en hij start weer komt hoofd zakelijk voor als erover drempels word gereden graag een idee waar te beginnen met zoeken heb div stekker verbindingen gecontroleerd maar de storing is moeilijk te simuleren
dank u allen die mee denken of dit probleem herkennen

all

Geplaatst door all (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Focus? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

kaleido 1 (1445) PRO, 4 jaar geleden

Ik zou beginnen met het controleren van de accuklemmen en de kabels van plus en massa of deze goed vast zitten.

    is al gebeurd ook een extra massa kabel van accu naar motor en body - all (0), 4 jaar geleden

Heino4267 (200), 4 jaar geleden

Dat lijkt mij sowieso een elektrische storing en waarschijnlijk in een kabelboom in je motorruimte, omdat daar de meeste beweging in zit bij het over een drempel rijden.
Het handigste zou zijn als je de storing blijvend kunt opwekken en dan op dat moment gaan meten wat waar ontbreekt aan massa of plus.
Kijk ook eens op het Focus forum welke bekende kabelboomdefecten gelden voor jouw model.

Mansie (0), 4 jaar geleden

In de voetenruimte van de passagier (onder het dashboardkastje) zit een belangrijke regelunit met een grote connector. deze worden nog wel een per ongeluk los geschopt door de passagier. zal hier ook even naar kijken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Focus of stel zelf een nieuwe vraag.