Ford Focus 1.8 i 16v: Storing

Bouwjaar: 1999

Vanaf dat ik mijn Ford heb zit er een storing in. De klachten hierdoor zijn:
Tijdens het optrekken stottert de auto. Ik heb de auto al menig maal bij de garage gehad, dan wordt de computer uitgelezen en gereset. Het probleem is dan voor hooguit een half uur opgelost en dan herhaalt het probleem zich opnieuw. Niemand snapt hier iets van en men weet niet wat ze er aan moeten doen! Wie kan mij vertellen wat er met mijn Ford aan de hand is en wat ik er aan kan doen.

Dijkgraaf

Geplaatst door Dijkgraaf (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Focus? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

remus9461 (0), 19 jaar geleden

hallo
kunje misschien effe wat meer vertellen over je probleem,

Dijkgraaf (0), 19 jaar geleden

Eerst had mijn auto een andere storing, toen viel elke keer onder het rijden de elektronica uit (toerenteller, kilometerteller enz.) Hij is daar voor weg geweest en dat is allemaal opgelost! Nu met het rijden is mijn auto erg stoterig met het optrekken en onder het rijden. Ook als je ermee door de bocht gaat en je schakelt terug naar 2 of 3 en tekt dan weer op is hij erg stoterig! Hij is al een paar keer daarvoor weg geweest en als ik hem dan ophaalde dan was het ff over en reed mijn auto goed!Ze hadden dan de computer uitgelezen en gereset Maar na even was het gebeurd en begon mijn auto weer heel stoterig te rijden!

schonenberg (0) PRO, 19 jaar geleden

bobineprobleem???

Dijkgraaf (0), 19 jaar geleden

hallo remus, alvast bedankt voor het reageren! mijn auto trekt gewoon niet geleidelijk aan op,het gaat een beetje met horten en stoten. ook als ik al op snelheid ben en ik geef gas, dan houdt ie even in en gaat dan wel weer gewoon verder. en als ik tot stilstand wil komen en dan het koppelingspedaal intrap,heeft ie vaak de neiging om even hoog in toeren te blijven lopen.ik vind dit maar irritant en het rijdt gewoon niet lekker. ze zijn er al menig keer mee aan de gang geweest,maar ze krijgen het er niet uit,ja,voor heel even maar en even later doet ie het zo weer! ik hoop dat jij een oplossing weet,want dit werkt zo niet langer. ik zie je antwoord graag tegemoet,alvast bedankt voor je medewerking,mvg.herbert dijkgraaf.

schonenberg (0) PRO, 19 jaar geleden

zit er geen los contact in de stekker die op de bobine zit al div malen gehad dat een pin wijder stond dan de rest en zo af en toe inhouden

remus9461 (0), 19 jaar geleden

hello
krijgt de auto de normale onderhoud dus worden luchtfilter en benzinefilter en ander filters vervangen,want jou probleem van inhouden bij wegrijden of op snelheid gasgeven kan ook in de benzinefilter zitten,houdt ie ook in alsje gaat inhalen?? of zoals schonenberg zegt controleer effe de ontstekking en de stekker van de bobine
of alsje een ander comp aan hangt en kijken wat die doe want het lijkt mij meer een electronische probleem dan een mechaniesche,het is inderdaad een irritante geval, maar jah het is effe zoeken.

su6

outline (0), 19 jaar geleden

Ik ben hier nieuw maar wat het ook kan zijn (en mischien is, heb er zelf ook last van) is je stappenmoter (stationair toerentalregelaar). Is bij 'n 1.8 en 2.0 alleen duur om te vervangen ivm bereikbaarheid!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Focus of stel zelf een nieuwe vraag.