Ford Fiesta: storing radio

Bouwjaar: 2004

De radio van mijn uto stoort. Niet altijd wel regelmatig, op verschillende tijdstippen, plaatsen en zenders. Ford zegt mij niet te kunnen helpen. OF een antenneversterker helpt is de vraag daar niet duidelijk is of het aan de ontvangst of de tuner ligt. Heb je ook een soortgelijk probleem laat het me weten. Tips zijn ook van harte welkom.BVD

margrietjes

Geplaatst door margrietjes (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Marea? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

ruudvanmaarseveen (0) PRO, 19 jaar geleden

margriet, stoort de radio op "sterke"zenders zoals 538, sky radio, radio 3? en gebeurt dit in gebieden waar de ontvangst normaal zou moeten zijn? een defct in de radio, antenne en kabel is wel eens voor gekomen, wat heeft de Ford dealer allemaal al ondernomen(kan niet is zo'n gemakkelijj antwoord)

margrietjes (0), 19 jaar geleden

Ja de radio stoort op de sterke zenders in gebieden waar andere mensen geen storende radio hebben (bijv. ring rotterdam, maar ook richting Zeeland). De dealer heeft er een andere Ford radio ingezet die hetzelfde euvel gaf, ze hebben de huidige radio laten "fine tunen" door een car hifi zaak en weer terug geplaatst, maar dit hielp niet.Ik heb een blauwpunkt radio gehad en dit leek beter, maar niet perfect en te lelijk voor woorden. (De Ford radio geeft juist de smoel aan de auto.) Contactjes van de antenne en aan de radio zijn schoongemaakt. Er zijn voor zover ik weet geen antenne en kabels verwisseld.

pieter9078 (0), 19 jaar geleden

Sinds kort heb ik een Focus uit 2002 waarvan de ontvangst van de radio tegenvalt. Vooral Radio 2 is zo slecht dat de radio deze zender niet eens terug kan vinden terwijl deze in het geheugen is opgeslagen. Mijn vorige auto had dit probleem ook,(Peugeot
met een korte dakantenne) alleen schakelde deze radio bij slechte ontvangst op mono over waardoor het hinderlijke ruisen niet optrad. Na het monteren van een langere antenne was de ontvangst aanzienlijk beter.

ruudvanmaarseveen (0) PRO, 19 jaar geleden

margriet, het probleem hoeft niet in de radio te zitten.ook een antenne of antennekabel kan storing en of slechte ontvangst veroorzaken. de ford dealer heeft daar een diagnose handleiding voor. en als zij het helemaal niet meer kunnen vinden kunnen zij ook nog contact opnemen met de Ford Hotline in Keulen.
volgensmij zijn lang niet alle wegen bewandeld, blijf aandringen..

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Marea of stel zelf een nieuwe vraag.