Ford Mondeo: Stotteren bij langzaam optrekken en in file.

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8 125PK

Hallo,

Sinds geruime tijd al een vervelend probleem dat mijn Mondeo in file rijden lastig optrekt, vooral na het opschakelen van zijn eerste naar tweede versnelling lijkt het wel alsof het gaspedaal niet lekker reageert, pas bij zeer langzaam indrukken van het gaspedaal valt er zonder schokken door te rijden. De dealer denkt iets met de ontsteking, anderen hebben het wellicht over een vervuild gasklephuis..

wie heeft enig idee??

PaulBosman

Geplaatst door PaulBosman (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Mondeo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

jan T (10) PRO, 15 jaar geleden

ja paul het zou ook nog een vervuilde egr klep of een niet goed werkende egr klep kunnen zijn ik neem trouwens an dat de storingen zijn uitgelezen.

groetjes jan.

PaulBosman (0), 15 jaar geleden

Hallo Jan, dank voor je reaktie.

Ik rijd in een benzine auto, hebben deze een EGR?? Ik heb de Ford dealer gebeld, evt. storing is dus nog niet uitgelezen..het ontstekingsverhaal werd mij telefonisch medegedeeld.
Ik ga deze week nog even langs.
Paul

jan T (10) PRO, 15 jaar geleden

ja ik vermoed van wel want van dat jaartal is er weinig of geen een zonder en ja laat eerst het soringgeheugen uitlezen.

groetjes jan.

dick@home (0) PRO, 15 jaar geleden

ik denk bougie kabels of bobine suc6

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Mondeo of stel zelf een nieuwe vraag.