Ford FOCUS: Stotteren en inhouden met name als de km. teller weigert

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: FYDB, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 74

Goedendag mensen ik heb een vreemd geval. Mijn auto stottert iets als ik rijd en houd wat in. Maar op een gegeven moment valt mijn snelheidsmeter uit en dan begint de auto echt te stotteren en hij houd dan nog meer in en volgens mij heeft het met elkaar te maken. wie heeft zoiets wel eens meegemaakt. ik heb in tussen de bougies, bougie kabels en bobine vervangen en het gasklephuis al gereinigd en de carter ontluchting door geblazen en het teller huis aan de achterkant met remmen reiniger schoon gemaakt. Ik weet het ff niet meer.

willem32

Geplaatst door willem32 (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Focus? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

oortje61 (20) PRO, 7 jaar geleden

sensor km teller in versnellings bak vern komt veel voor by focus

oortje61 (20) PRO, 7 jaar geleden

probleem opgelost ????????????????

willem32 (0), 7 jaar geleden

Sorry oortje61 maar heb hem in de hoek geschoven en ben op vakantie gegaan, was er wel ff klaar mee.
Ik heb voor de vakantie ook de km.teller sensor vervangen maar dat hielp niet voor het stotteren en inhouden maar de teller is wel storingsvrij nu. Ik hoorde dat het evt. ook de temp.sensor het kan zijn maar hij geeft geen storing aan. Maar goed ik ga er volgende week weer mee bezig en hoop het probleem te vinden. Ik sta nog open voor suggesties. In ieder geval bedankt.

willem32 (0), 7 jaar geleden

Hoi Oortje 61 ik moet zeggen dat ik er niet meer aan gedacht heb om de oplossing van mijn probleem hier te vermelden maar ik ben er ook nog niet zolang achter wat het probleem was en nog is. Het probleem zit in de benzine tank want de pomp krijgt de benzine niet voldoende bij de motor. Als de tank een kwart vol is loopt hij prima maar kom ik er onder dan gaat hij stotteren. Hoe leger de tank hoe meer hij te kort komt. Dus met een kwart tank weer tanken dan is er niks aan de hand. Dus toen ik aan het zoeken was had ik er gewoon te [weinig] benzine in.Benzine filter ook vervangen. Nogmaals Thanx.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Focus of stel zelf een nieuwe vraag.