Ford Kuga 2018: stroom lekkage

Bouwjaar: 2018, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: BNMA, Motorinhoud (cc): 1500, Vermogen (kw): 88

Als de auto een dagje niet heeft gereden start de auto niet. Geen storing op dashboard. Anwb heeft een nieuwe accu geplaatst, probleem blijft bestaan, accu loopt toch leeg.
Als de auto start en rijdt zijn er helemaal geen problemen.
Nu iedere keer als auto stil staat, met jumpstarter starten.
Gaat 17 oktober naar de Ford garage.
Is dit een bekend probleem bij Ford rijders.

armand_ramdin@live.nl

Geplaatst door armand_ramdin@live.nl (0) , lid sinds 1 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Kuga? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

kaleido 1 (1425) PRO, 1 jaar geleden

Kan van alles zijn , dynamo diode defect , een module die niet in rust gaat , cv motortje dubieus , radio navigatie die stroom blijft vragen enz. Je een amperemeter aansluiten tussen klem en meter dus minklem los van de accu.
Dan 1 voor 1 de zekeringen er uit trekken en kijken wat er gebeurt , wel meteen weer terug zetten op de juiste plek.

boomer 562 (20), 1 maand geleden

Wat mij opviel bij mijn 1.5 kuga 2018 is dat 3 sigarenaanstekers constant onder spanning staan, ik had daar een dashcam op staan en had rap een zwakke/ lege accu, tevens is mijn accu 60 Ah na 3 jaar al vervangen waarvan 2 jaar de startstop het al niet meer deed(10.000 km/j ?), reeds een 75 Ah geplaatst ,alles probleemloof en de dashcam vis USB ,die wel afvalt als alles uitstaat .

Heino4267 (200), 1 maand geleden

@boomer 562
Prima!
En je vraag is (in dit gekaapte topic)?

boomer 562 (20), 1 maand geleden

Was kijn vraag niet maar een antwoord op "stroomverlies"
als het niet goed zal ik het nooit meer doen !

Heino4267 (200), 1 maand geleden

Ahaa, nee zo had ik het niet gelezen, ik dacht dat het een nieuw probleem was maar dan op jóuw auto en dan ontbreken veel gegevens (wat dan weer niet handig is), vandaar mijn reactie.
Excuses.

G Blijleven (10) PRO, 1 maand geleden

Heeft deze auto keyless. Wij hebben dit probleem ook gehad, probleem zat hem in de deurkruk. Trek het stekkertje van de deurkruk is los, en meet dan de lekspanning

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Kuga of stel zelf een nieuwe vraag.