Ford Focus Wagon 2016: Stuur

Bouwjaar: 2016, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld

Hallo, vraag, mijn Ford Focus stuurt heel zwaar. Vooral bij hogere snelheid. Tot ca 60 km niets aan de hand, zodra ik rond 80 en hoger kom gaat stuur bijna " op slot". Op snelweg kan ik haast de auto niet in het spoor houden, kost gewoon kracht, én moet met beide handen.
Nb is al 2 keer uitgelijnd.
Wat kan dit zijn?

Ontje60

Geplaatst door Ontje60 , lid sinds 1 jaar geleden

5 Reacties

kaleido 1 PRO, 1 jaar geleden

Stuurbekrachtiging is snelheidsafhankelijk , heeft niets met uitlijning te maken , laat het systeem eens uitlezen en anders gaan rijden met uitleesapparatuur aangesloten om live te kijken wat er gebeurt. Dealer lijkt me de aangewezen locatie.

    Beste kaleido1, dank voor reactie. Vraagje, ook van mijn garage, uitlezen met welke apparatuur, en stel, al rijdend, hoe dan te adapteren? - Ontje60, 1 jaar geleden

Moderator Problemcar PRO, 1 jaar geleden

Door moderator verplaatst uit ander topic

Eerder gesteld, betreft "zwaar" sturen bij snelheid boven 60 km. Kreeg een reactie van kaleido1. Hij stelde voor om uit te lezen, bij voorkeur rijdend. De vraag is, ook van mijn garage, met welke apparatuur, en hoe dan te adapteren.
Ik hoor graag weer.

    Een 2e topic starten over hetzelfde probleem heeft geen zin, dat werkt alleen maar verwarrend. Moderator Problemcar - Moderator Problemcar PRO, 1 jaar geleden
    Hoe kan ik reageren op een geplaatst antwoord? - Ontje60, 1 jaar geleden

kaleido 1 PRO, 1 jaar geleden

Met dealer apparatuur of minimaal gelijkwaardig

Heino4267, 1 jaar geleden

Bij "Opmerking plaatsen".

Hans4040 PRO, 1 jaar geleden

Niet bij "Opmerking plaatsen", maar bij "Jouw antwoord hier?"

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Focus of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.