Ford Mondeo Wagon 1.8 TDSL: Stuur niet in het midden ?

Bouwjaar: 1997

Na wat klachten over pijn in mijn nek na lange ritten ben ik erachter gekomen dat mijn stuur niet recht voor de stoel zit. (of de stoel staat niet recht voor het stuur) Het zit er zo´n 4-5cm. naast het midden.
Iemand een idee hoe ik dit het beste op kan lossen ?
Het stuur kan ik volgens mij niet veel aan doen, zo te zien zit het recht in het dashboard, maar wellicht kan de stoel versteld worden ??

Alvast bedankt,

Eric

eric323

Geplaatst door eric323 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Mondeo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

j.romijn (0) PRO, 18 jaar geleden

Eric ik denk dat er geen auto is waar dat klopt. Alleen visueel ziet het er goed uit. IK zou het niet proberen want al zou jij je stoel wat kunnen verplaatsen dan moet de stoel ook nog weer veilig vast zitten. groet John.

eric323 (0), 18 jaar geleden

dat is leuk John, maar ik heb er dus last van.
En ik kan me voorstellen dat het 1 à 2cm kan zijn, maar 4 à 5cm ??
Wat jij dus eigenlijk zegt is koop maar een andere auto ?

Het zou toch mogelijk moeten zijn iets te stellen, of niet ?

j.romijn (0) PRO, 18 jaar geleden

Groot en klein houden ze wel rekening mee Misschien kan de dealer je ene arm wat inkorten maar alle gekheid op een stokje dat zul je misschien insamenwerking met je garagebedrijf zelf moeten proberen.

bob1976 (0), 18 jaar geleden

Hoi Eric,

is je probleem ondertussen al opgelost? zo niet, kan het zo zijn dat de leuning van je stoel misschien scheef is? ik heb namelijk toen ik mijn mondeo ging kopen in diverse mondeo's proef gereden en het viel me op dat bij een aantal de leuning van de bestuurdersstoel scheef was... zeg maar dat je rechter schouder verder naar achter kon dan je linker schouder. Volgens mij komt dit doordat de vorige bestuurders zo'n beetje scheef onderuitgezakt in de stoel hebben gezeten ofzo waardoor deze kennelijk is verbogen.... wie weet is dit bij jouw auto ook wel gebeurd... (ik heb namelijk bij de mijne nog even gekeken maar de as van mijn stuur zit precies in het midden van de zitting van mijn stoel....)

gr, Bob.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Mondeo of stel zelf een nieuwe vraag.