Ford FOCUS: temperatuurmeter van slag af...

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: FYDB, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 74

medeweggebruikers... Tijdens rijden gaat ná lang rijden temp.meter tot rode vlak, blijft daar even en keert terug in middenstand..
Wat is dit voor een storing.. is dit kwalijk of kan ik hiermee gewoon blijven rijden..? verders gaat nergens een serieuze lampje branden..

Tijdens rijden onder de 100km/u komt storing vrijwel niet voor… ga ik een tijdje op 120 km/u rijden… dan is het vrij snel.. dan een tijd niet en spontaan keert het terug.. raar :-(

Iemand enig idee wat dit is, wat ik moet doen of niet moet doen ?
Alvast dank.

Ron10345

Geplaatst door Ron10345 (0) , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Focus? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Ron10345 (0), 4 jaar geleden

iemand enig idee waarom dit gebeurt en wat kan ik hiermee ..?

Ron10345 (0), 4 jaar geleden

niemand de gouden tip ??

Ron10345 (0), 4 jaar geleden

is er niemand die hier mee te maken heeft gehad ? meeste auto's hebben een computer aan boord.. hierop moet toch simpel te zien zijn, wat er scheelt?? of is dit te simpel gedacht..? voor ik alle onderdelen laat vervangen, moet toch ergens de oorzaak van zijn.. kan een ford techneut hier iets mee.. ?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Focus of stel zelf een nieuwe vraag.