Ford Transit: Transit afsluiten Claxon gaat af

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Diesel

Bij het afsluiten van de wagen gaat de claxon 1x af. Uit het serviceboekje heb ik kunnen vernemen dat de deuren niet goed gesloten zijn. Doch als alle deuren dicht zijn krijg ik nog steeds dit geluid te horen. Zit er ergens een schakelaar ofzo dit dit behort te registreren en vuil is ? En waar zou deze zitten als dat zo is ?
Wordt namelijk een beetje simpel van die claxon en de buren ook :)

Alvast bedankt

woesch

Geplaatst door woesch (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Transit? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Postie (0) PRO, 16 jaar geleden

Als je de auto opcontact zet geeft ie geen melding welke portier "open" staat?

woesch (0), 16 jaar geleden

Nee daar had ik ook al naar gekeken , ik ben zelf in de auto gaan zitten en heb de vrouw de auto op slot laten doen om te kunnen zien of er iets op het dashbord brandde.

ricardos9 (0) PRO, 15 jaar geleden

volgens mij is bij transit 2007 gaat de claxon juist af als de deuren dicht zij maar ik kan het ook fout hebben hoor het zo vaak in de garage een transit die op slot gaat en toetert wordt inderdaat irritant

woesch (0), 15 jaar geleden

Sorry dat het even heeft geduurd voor ik antwoord terug kon geven maar ik was even op vakantie. Volgens de garage medewerkers die ik heb gesproken moet het toetersignaal alleen afgaan als de deuren niet goed afgesloten zijn. Dus ik maak uit uw verhaal op dat of de deuren niet goed dicht zitten of er is ergens een fout in het systeem want u hoort het heel vaak terwijl de deuren op slot zitten? De wagen is ondertussen al 2 keer terug geweest en ze hebben het nog steeds niet kunnen vinden waar het aan ligt. Misschien een te gevoelige sensor ?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Transit of stel zelf een nieuwe vraag.