Ford Mondeo: trilt met remmen in pedaal

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2,5 v6

mijn mondeo trilt in het pedaal met remmen hem de blokken vervangen en de schijven heb ik vervangen heb iemand een idee wat het nog kan zijn

capri

Geplaatst door capri (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Mondeo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

bas416 (0), 13 jaar geleden

trillen komt van slingerende schijven. ook al zijn ze nieuw. kan zijn dat er wat roest tussen de naaf en schijf zit. of de naaf is niet geheel vlak (had vroeger de sierra veel last van).
de schijven afdraaien onder de auto kan ook een optie zijn.

Bas

capri (0), 13 jaar geleden

ik heb de naven goed schoon gemaakt er zit geen roest meer op aan de auto afdraaien heb ik het gereedschap niet voor als ik ze los laat afdraaien zou het helpen

Doktor (0) PRO, 13 jaar geleden

Heb je met rijden eens geprobeerd de handrem iets aan te trtekken? voel je dan ook soortgelijke beweging in de handremhevel? zo ja dan zit er acheter ook iets niet goed.
Anders toch nog eens je montage van de schijven controleren. als dat goed is zou je de slingering van de schijf aan de naaf moeten meten.

Suc6

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Mondeo of stel zelf een nieuwe vraag.