Ford Ka: Uitlijn vraag Ka 2007 (oud type)

Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.3

Van mijn vrouw's Ka is de uitlijning gecontroleerd en daar bij blijkt tussen de wielvlucht van links en rechts 1 graad afwijking te bestaan.
Wielvlucht:
Rechts 0 graad
Links -1,0 graad
Toespoor 0,00

Volgens specificatie mag deze afwijking tenminste als ik het goed gelezen heb, echter mijn vraag is, leidt deze afwijking niet tot problemen of is een Ka niet zo kritisch. Bij VW staan ze deze afwijking niet toe!

Graag jullie mening en advies!

Bij voorbaat dank!

tedkroon

Geplaatst door tedkroon (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Ka? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Hans4040 (285) PRO, 12 jaar geleden

Zoals je in de tabel kunt zien, is dat geen probleem;

[url=http://imageshack.us/photo/my-images/571...][img]http://img571.imageshack.us/img571/572/3...[/img][/url]


mvg,
Hans.

tedkroon (0), 12 jaar geleden

Ja, bedankt!

Ik vroeg me af zal ik van de ophanging de bouten iets lossen en proberen de wielvlucht aan 2 kanten te middelen. Anderszijds goed is goed genoeg! Ofschoon hij in 1e instantie 9 mm uitspoor had, hadden mijn zoon en vrouw hier totaal geen weet van. Omdat de core van de band gesprongen was en het stuur scheef stond werd ik wantrouwend en bleek de sporing niet te deugen. Deze heb ik gesteld en gelijk het stuur recht gezet maar de wielvlucht afwijking is nog frappant hoog doch volgens ford aanvaardbaar. Getuige jouw mooie lijstje.

Als techneut wil je het graag goed doen. Werk zoeken is tenslotte ook een verkeerde insteek en vooral als de auto goed spoort.

Hans4040 (285) PRO, 12 jaar geleden

Ik zou het toespoor nog even controleren hoewel 10 min. ook niks is...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Ka of stel zelf een nieuwe vraag.