Ford Puma 2020: Veel kleine mandementen.

Bouwjaar: 2020, Brandstof: Benzine, Motorcode: B7JB, Motorinhoud (cc): 1000, Vermogen (kw): 91

Tja waar moet ik beginnen:
-bij dichtslaan portier springt de hele achterruit eruit!
-voorruit vervangen omdat er verontreiniging in zat.
-trek haak bij een officiële ford garage eronder laten zetten. Komen aan beide kanten de zij sierrand steeds los. Vandaag voor de zoveelste keer laten repareren (bij de plaatselijke dealer) komt er ineens een rekening voor onderdelen. Tja buiten de garantie. Uuuuhhh klaag al twee jaar! Ja de chef werkplaats is weg. Geen stijl.
-na het vullen van de ruitenwisservloeistof staan beide sierrubbers tussen het raam en de motorkap omhoog. Zijn meegekomen bij het openen van de motorkap. 95 euro ex btw ex montage.

Waar is de tijd gebleven dat alles gewoon van ijzer was ipv plastic. Zijn er meer mensen met zoveel klachten of heb ik gewoon pech?

serge-maaike@kpnmail.nl

Geplaatst door serge-maaike@kpnmail.nl (0) , lid sinds 1 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Puma? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

harry4203 (740) PRO, 1 jaar geleden

Ik weet niet of het vaak voorkomt bij de puma. ik vindt wet dat je dit soort lullige maar o zo irritantie dingen steeds vaker ziet. persoonlijk zou ik de kosten denk ik niet accepteren. Toch maar even op je strepen gaan staan denk ik.

Bobin2 (5), 2 maanden geleden

Ik weet niet of je er uit gekomen bent met die dealer, maar als je al 2 jaar problemen hebt (binnen die garantie), dan moet het gewoon kosteloos opgelost worden. Dat is juridisch vastgelegd.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Puma of stel zelf een nieuwe vraag.