Ford Focus: voorruitverwarming

Bouwjaar: 2000

Hallo,

Ik wil graag voorruitverwarming inbouwen.
Kan iemand mij vertellen waar ik moet zijn voor het elektrische gedeelte hiervan? Misschien ben ik met een elektrisch schema ook al geholpen.

Bvd Ron

ronfrancien

Geplaatst door ronfrancien (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Focus? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Allround (0) PRO, 19 jaar geleden

heb je een ruit waar dat inzit dan ?? is bij ford wel te bestellen maar dan moet je dus ook over de goede ruit beschikken.

Marcel6991 (0) PRO, 19 jaar geleden

dit is lastig als je het via een originele schakelaar wil doen.
Je kan beter een aparte schakelaar (universele) gebruiken.
Laat deze schakelaar 2 relais (hella) aansturen, verbind deze aan de linker en rechterzijde van de ruit en zeker ze met 50 a zekering.
ik zal wel een voorbeeld sturen (schema)

schonenberg (0) PRO, 19 jaar geleden

het is te maken via de orginele schakelaar maar is wel een hoop werk maar het is wel helemaal af welk type is het met de richtingaanwijzers in de voorbumper?? anders wordt het veel meer werk

Fredo (0), 19 jaar geleden

Ik denk dat je dit veel gaat kosten man...

ronfrancien (0), 19 jaar geleden

Iedereen bedankt voor de info en rakties, ik ga er niet mee verder. Aangezien ik qua technische kennis teveel van anderen afhamkelijk ben en ik vanuit de garages weinig tot geen ervaring als antwoord krijg, lijkt de kans op mogelijke bijkomende problemen me te groot.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Focus of stel zelf een nieuwe vraag.