Ford Ka: water slang afgebroken

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.3

hallo,

ik heb een ford ka met een niet al te klein probleempje het zit namelijk zo dat mij waterslang is afgebroken het gat om de slang die naar de kachelradiateur loopt in het dashboard hij zit verbonden met een plastice tuutje nou is die plastic gedeeltelijk afgebroken in de slan en gedeeltelijk in de overgang naar de dashboard toe dus bij het vullen van me watertank loopt alles eruit door de slan en door de dashboard motorruimte overgang ik vraag mij nu af wat ik hier aan kan doen om die opte lossen ik heb de slang afgesloten en dubbelgeknikt en dicht gemaakt zodat er geen water meer uit kan lopen en die dashboard kachelradiateur overgang zeg maar geprobeerd dicht te maken met een schroef en ducktape dit is wel gelukt en bij het vullen van water had ik geen lekkage meer en de watertank is volgebleven na 1 dag rijden is de schroef er uit gesprongen en had ik weer pech is er een manier om dit probleem voorgoed op te lossen en uiteraard op een zo goedkope manier mogelijk m.v.g adrie

fordjeleiden

Geplaatst door fordjeleiden (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Ka? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Doktor (0) PRO, 13 jaar geleden

Dat is de kachelkraan die stuk is, die kan je redelijk vervangen, paravant verwijderen en je kan erbij.

Suc6

Danny78 (0) PRO, 13 jaar geleden

Gebeurt vaak, wel wat prutsen om de plastiek die nog in de darm zit er uit te vissen.

Ik verwijder niets, gewoon de stekker van de kraan de klemmen lossen en de kraan eruit halen ... gaat zo ook hoor.

De plastiek komt hard van de ouderdom waardoor de aansluiting na verloop van tijd afbreekt ... denk dat ze dit allemaal wel hebben.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Ka of stel zelf een nieuwe vraag.