Ford Fiesta: zetelklep fiesta 2003

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1300 cc

Ik heb voor mijn dochter een 2dehands fiesta gekocht van een oudere persoon met 26.000 Km op . Ik ben er mee naar de keuring geweest en alles was perfect uitgezonderd de bestuurderszetel. deze moet je met een klepje boven op de rugleuning naar voren doen om de passagiers te laten instappen en dat werkt niet.blijkbaar moet je dit met een kabeltje doen. De auto was pas gekeurd op 08/04/2011 en toen was alles ok. De eigenaar had er ook problemen mee gehad en ze hadden er in de garage een nieuw kabeltje ingestoken. Mijn vraag is nu hoe kan ik het klepje zoals te zien op de foto die ik heb toegevoegd [url=http://img251.imageshack.us/i/dsc00002od...][img]http://img251.imageshack.us/img251/7046/...[/img][/url]

Uploaded with [url=http://imageshack.us]ImageShack.us[/url]kan verwijderen van de rugleuning om eventueel het kabeltje te vinden? Ik ben er mee naar een ford-dieler geweest en deze zegd dat het een hele karwei is aangezien de volledige bekleding van de zetel moet. Wie kan mij wat info geven zodat ik dit mischien zelf kan doen voor haar.Mijn dochter is student en deze hebben niet veel geld voor de garage he.alvast bedankt voor de info.

dekleinewitte

Geplaatst door dekleinewitte (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Marea? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Knight Rider (0) PRO, 12 jaar geleden

het is een gekend probleem.
het kabeltje vervangen heeft geen nut, dat is het probleem niet.
het hendeltje zelf zal afgebroken zijn aan de bevestiging van het kabeltje.
enkel het midden gedeelte moet eruit geklikt worden, de buitenste rand blijft zitten want hier zit ook het kabeltje.

het is eenvoudig te plaatsen.
als het middelste gedeelte eruit is, zie je het uiteinde van het kabeltje zitten. dit hoef je niet manueel aan de hendel te bevestigen.
dit gebeurt eigenaardig genoeg automatisch als je het nieuwe hendeltje plaatst.

dekleinewitte (0), 12 jaar geleden

OK bedankt voor de info. Ik heb de wagen naar een kleine garagist gebracht en inderdaad het klepje is vernieuwd.stukken en werkuren inbegrepen 50€ wat ik zeer schappelijk vind. Auto is inmiddels herkeurd en de dochter rijd er nu trots mee rond.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Marea of stel zelf een nieuwe vraag.