Honda Accord: accord uit 95 20isl 115pk

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 20i 115pk

heb sinds 2weken en accord maar heb een probleem met deze auto krijg deze auto niet stil op het stuur blijft trillen ook aan de rechterkant op de vloer trilt deze ook heb 4x nieuwe falken laten plaatsen en goed gebalancerd de velgen zitten de juiste centreerringen op de accoord is bij de garage geweest met dit probleem de monteurs staan voor een raadsel geen speling op de fusee ook niet op de stuurkogels ook niet op de draagarmen of bussen niks aleen trilling op de schijven ivm dat de schijven en blokken zijn aan vervanging toe maar dit mag toch niet te koste gaan van het rij gedrag van gewoon rijden of wel wie heeft hier een antwoord op dit verhaal gr henk uit reduzum frl

henkbandit

Geplaatst door henkbandit (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Honda Accord? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Highway (145) PRO, 14 jaar geleden

onbelans in de bak of aandrijfas? Is het ook uit gebalanceerd met een scooter? Sommige bandenspecialisten hebben nog steeds een scooter probeer het daar eens mee.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda Accord of stel zelf een nieuwe vraag.