Honda Concerto: Afslaan van de motor als de koelvin in wil slaan

Bouwjaar: 1991, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.5 dual PGM FI

Ik heb et probleem dat deze auto ophoudt of soms niet start en het main relais begint snel te tikken heb deze al vernieuwd, maar geen succes.
Brandstofpomp draaid wel als ik em op contact zet en houdt ok op als deze op druk is.
Als de auto koud is kan ik hem wel gwn starte tot deze op temeratuur is en dan houdt ie op met lopen daarna begint meteen de koelvin te draaien.
Ik heb van deze auto een koppakking vernieuwd en thermostaat mar dat heeft hier vlogens mij niets mee te maken.
Is bij deze auto het pgm fi relais het zelfde als het main relais want deze zit onder de radio gemonteerd achter de middenconsole, en deze heb ik vernieuwd zonder dat ik er iets mee opgeschoten ben.

Zou dit met de massa's van de computer te maken hebben of drukregelaar van brandstof systeem ik zou het graag van iemand horen want ik kom er zelf niet meer uit.

Gr. Jan

Jan86

Geplaatst door Jan86 (0) PRO , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Honda Concerto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Emil Schelvis (0), 15 jaar geleden

Hallo Jan,

Je zegt dat je de koppakking hebt vervangen, zitten alle slangen er weer goed aan zodat die geen valse lucht kan zuigen, ik heb dit probleem en keer met een Hyundia lantra gehad had het lucht fiterhuis niet goed vast gezet en als de ventilator dan aan slaat sloeg de motor af misschien kan dit bij jou ook het probleem zijn.

Groeten Emil

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda Concerto of stel zelf een nieuwe vraag.