Honda Civic: Civic start probleem

Bouwjaar: 1987, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.3 12 v

Ik had een vraag mijn civic start wat slecht nu heb ik de accu een hele avond aan de stroom gehad en nu start hij al veel beter.
Het probleem was dat ik vaak met mijn sleutel van het kontackt moest heen en weer gaan en toen sloeg hij wel aan maar nu ik de accu heb volgeladen doet hij het in een keer.
Maar ik dacht dat het niet aan de accu kon liggen want ik gebruik de auto hast elke dag dus dan laat hij toch op of niet.
Of gaat een accu naar een tijd dat niet meer doen ik denk dat de accu er al een tijdje in zit mischien beter om te vervangen of niet.

galant3451

Geplaatst door galant3451 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Honda Civic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Peter Schouten (0), 17 jaar geleden

Accu's hebben niet het eeuwige leven dus het kan best zijn dat de jouwe nu in zijn eindfase zit. Bovendien hangt de mate van bijladen af van de tijd/afstand die je rijdt en verder stroomverbruik zoals verlichting, radio etc. Waar je ook nog naar kunt kijken is of de aansluitingen van de accu niet gecorrodeerd zijn. Maar mogelijk heb je dat al in orde gemaakt nadat je accu aan de lader gehangen heeft.
suc6
Peter

galant3451 (0), 17 jaar geleden

Oke bedankt

THEFXR (0), 17 jaar geleden

kan ook een contactslot zijn, wat kapot aan het gaan is, gezien het heen en weer gaan van de sleutel in het contact!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda Civic of stel zelf een nieuwe vraag.