Honda Civic: Draagarm-rubbers achter vervangen

Bouwjaar: 1993

Hallo,

Tijdens het optrekken maakte te mijn Civic een bonkend geluid vanuit de achterste wielkasten. Na kleine check blijken beide rubbers (grote) van zowel de linker als de rechter grotendeels verdwenen uit de achterste draagarmen. Voornamelijke de grote rubbers welke in de grote horizontale armen, haaks op de as en in verlengde met auto (hoe heten deze??) te zijn verdwenen. Zijn deze rubbers of complete armen makkelijk te vervangen en met welke kosten moet ik rekening houden? Heb eerder de voorste armen zelf vervangen dat was echter n fluitje van n cent....

Mark


Mark7245

Geplaatst door Mark7245 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Honda Civic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Mark7245 (0), 18 jaar geleden

Het gaat dus om de rubbers in de achterste draagarmen / sleeparmen!!!

Groet Mark

Ben1014 (0), 18 jaar geleden

Als dit stalen lagerbussen met daarin een rubberen blok zijn, is dit op zich goed te doen, de bussen van binnenuit doorzagen (vergemakkelijkt het uitdrijven) en de nieuwe erin persen. je hebt wel een pers nodig, met een hamer sloop je nl. de nieuwe rubbers.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda Civic of stel zelf een nieuwe vraag.