Honda Accord: honda G3 stationair HELP!

Bouwjaar: 1998, Brandstof: LPG, Motorcode: 2.0 16v

Hee hallo,

Ik heb net mijn vialle renault verkocht met 330.000+ km op de teller. deze auto was te klein geworden, ik heb nooit gezeur gehad met het vialle gas systeem.

ik rijd nog geen 2 dagen in mijn net gekochte accord met AG G3 systeem erin, en de problemen beginnen al.

Hij wil sinds gistermorgen niet meer stationair blijven draaien op LPG, op benzine is er niets aan de hand en loopt de motor geweldig.
als ik tijdens het rijden naar gas schakel dan doet ie het ook gewoon, maar zo gauw als ik mijn voet op de koppeling zet en mijn gaspedaal loslaat dan slaat ie iedere keer af.

Nu lees ik van heel veel mensen dat ze dat probleem hebben met hun honda en AG G3 systeem, en ook dat er bij veel mensen problemen zijn met de verdamper. is er voor de serieuze doe het zelver (bouw al jaren sportwagens en de motoren daarvoor) ook een andere optie om naar de Specialist te rennen en voor een paar 100 euri een nieuwe verdamper erin te laten zetten? of is het gewoon een afstelligns probleem, valse lucht.... of toch iets anders?

nog een snelle vraag, kan ik wel mijn snelweg km op gas blijven rijden, of is er een kans dat ie veel te arm gaat lopen dan? heeft dat trouwens bij gas hetzelfde effect als schadelijke benzine (knock-pingel warmte ontwikkeling etc etc)

grtz Thomas

thomas rouw

Geplaatst door thomas rouw (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Honda Accord? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

THEFXR (0), 17 jaar geleden

ik zou ff naar een gasspecialist gaan, this moeilijk te zeggen zo op papier.

roykuh (0), 17 jaar geleden

Is je koelvloeistof in orde? Indien de koelvloeistof te min is wilt het systeem ook wel eens raar doen, heb ik zelf aan de hand gehad namelijk

robertverbeek (0) PRO, 17 jaar geleden

Wat ik gehoord heb van een gasspecialist is dat het lambda signaal op gas verstoort wordt en dat de gasspecialist dmv het plaatsen ven een weerstand tussen de signaaldraad je het signaal kan afvlakken. Bel anders het gasbedrijf RONAL in Krimpen aan den IJssel is.

THEFXR (0), 17 jaar geleden

al opgelost?, er zijn nl meer problemen op lpg stationair.

THEFXR (0), 17 jaar geleden

al opgelost?, er zijn nl meer problemen op lpg stationair.
please remove? mod.

enes (0), 17 jaar geleden

hij thomas ik ben ook beniuwd of het probleem opgelost is ik heb namelijk hetzelfde probleem.

enes (0), 17 jaar geleden

thomas bedankt voor je reactie .....

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda Accord of stel zelf een nieuwe vraag.