Honda Prelude: houd in onder 2000 toeren

Bouwjaar: 1991, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0EX

Ik heb ongeveer een half jaar geleden een Honda prelude uit 1991 gekocht. Nou had deze auto vanaf het begin al een probleem wat nu steeds erger word en niet meer weg lijkt te gaan. Het is zo dat de auto slecht start maar eigenlijk altijd wel aangaat. Dan loopt die een tijd goed tot dat die op bedrijfstemperatuur is. Dan loopt de auto heel slecht onder de 2000 toeren. Hij houd in en loopt slecht stationair, en wil ook af en toe afslaan waarna die heel slecht te starten is. Na het starten ruik ik dan een zware benzine lucht in de auto. Er komt af en toe ook een fout melding op de computer over de inlaat lucht tempratuur. Ik heb deze al na gemeten maar die lijkt goed te zijn.

rudolf86

Geplaatst door rudolf86 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Honda Prelude? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Paulus8636 (0) PRO, 16 jaar geleden

Is de sensor echt wel in orde? Voor de prijs zou ik hem voor de zekerheid vervangen.
Is de bekabeling naar de inlaattemperatuursensor misschien niet in orde?

Controleer de stekker van de ECU ook op corrosie of slechte contacten.

Succes,
Paul

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda Prelude of stel zelf een nieuwe vraag.