Honda Shuttle: kleppen stellen

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.3i

Hallo,

Ik heb een vraag over een shuttle uit 08-2000 2.3I V-TEC AUT,of je deze nog kunt kleppen stellen. De auto heeft nu inmiddels 71Dkm gedraait. Zoja,wat zijn de waardes en moet het koud/warm gebeuren en wat is de manier van stellen. Ben je er ook special gereedschap voor nodig? Ik had de olievuldop er wel afgedraait om te kijken maar ik kon het zoniet zien. Dus vandaar de vraag.

Alvast bedankt voor de reacties, Raymond

raymond_hoste

Geplaatst door raymond_hoste (0) , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Honda Shuttle? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

chris1636 (0) PRO, 17 jaar geleden

koud stellen inlaat 0.25 uitlaat 0.30 succes

raymond_hoste (0), 17 jaar geleden

Bedankt voor de snelle reactie

raymond_hoste (0), 17 jaar geleden

Hallo chris,
Weet je ook misschien de stel volgorde of is het 1 tuimelen-4 stellen ,enz. En om de hoeveel km is het voor geschreven kleppen te stellen.

Mvg Raymond

jeroenvanrij (0), 17 jaar geleden

je bent wel laat met stellen want bij een honda is hety verstandig rond de 40.000km de kleppen te laten stellen de honda legend is de enige die dat niet hoeft

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda Shuttle of stel zelf een nieuwe vraag.