Honda Prelude: Meter- en achterlichten werken niet

Bouwjaar: 1993, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2,0

Ik heb sinds kort een prelude uit 1993, zeer nette auto met weinig kilometers. Ben er ook erg blij mee maar heb nu het volgende probleem...

4 weken nadat ik er een andere radio in gebouwd heb werken de achterlichten en de verlichting van de toeren- en snelheidsteller niet meer. Ik heb alle zekeringen gecontroleerd maar zijn allemaal in orde.. Het gekke is dat de rest van mijn dashboard verlichting (dus ook mijn knipperlichten die tussen de meters zitten) wel gewoon werken. Ook heb de radio er al eens uit gehaald om te kijken of hier sluiting vandaan kan komen, maar daar lijkt het niet op.. De achterlichten zijn ook inorde.

Wie kan me helpen met een tip waar ik moet gaan zoeken...

Dank, Jannes

Jannesprelude

Geplaatst door Jannesprelude (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Honda Prelude? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Highway (140) PRO, 14 jaar geleden

Controleer nogmaals de aansluitingen van de radio. Jappaners hebben vaak een + voor de verlichting van de radio en als je daar de massa op aan sluit krijg je de gekste dingen.

Jannesprelude (0), 14 jaar geleden

OKe dan zal ik dat nog eens proberen...

Wordt vervolgd.

Dank voor je reactie.

sjaak10918 (0) PRO, 14 jaar geleden

[quote=toezicht]Controleer nogmaals de aansluitingen van de radio. Jappaners hebben vaak een + voor de verlichting van de radio en als je daar de massa op aan sluit krijg je de gekste dingen.[/quote]
dit is idd de eerste verdachte. De sluiting die er in zit, zul je niet kunnen zien want die gaat via de radio. Als je de stekkers van de radio loshaalt, dan kan het probleem al weg zijn. Anders nogmaals de zekeringen controleren (evt doormeten, want je ziet niet altijd als ie doorgebrand is)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda Prelude of stel zelf een nieuwe vraag.