Honda Legend: portierraam gaat vanzelf open

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.2 V6

Bij het starten van de motor gaat het portierraam aan de bestuurderskant vanzelf open. Tot nu toe kreeg ik het raam nog dicht , maar zelfs dat lukt nu niet meer. De zekering is O.K. Wie herkent dit probleem en weet raad ?

koni1292

Geplaatst door koni1292 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Honda Legend? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

thomas rouw (0), 17 jaar geleden

Dat moet wel een draadbreuk o kapotte schakelaar zijn.

de schakelaartjes schakelen naar massa, dus als er ergens een draadbrekuje zit die de desbetreffende draad aan massa legt dan hoef jij alleen maar je contact aan te zetten en gaat je raam open, het vage is wel dat ie niet meer dicht wil. het zou dus goed in de schakelaar kunnen zitten ff eruit wippen ruilen met de schakelaar van een andere ruit raampje weer dicht doen en draadjes eraf laten tot je een nieuw schaklelaartje hebt gevonden.

grtz Thomas

thomas rouw (0), 17 jaar geleden

en sow ik moet eens leren spellen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda Legend of stel zelf een nieuwe vraag.