Honda Civic: Raar probleem....

Bouwjaar: 1990, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.5 DXI Automaat

Beste,

Zoals in een eerder topic vermeld was mijn radiateur lek, deze heb ik gisteren vervangen maar dit heeft mijn probleem niet opgelost.
De radiateur loopt leeg, vloeistof begint denk ik te koken (sissend geluid) en de motor wordt gloeiend heet, ik kan er niet langer dan 10 min mee rijden.
Als ik scherp naar links stuur gaat mijn temperatuurmeter ook nog eens flink omhoog, maak ik een zeer scherpe bocht naar rechts dan gaat deze weer naar beneden :) is dit alleen de meter? of kan iemand hier iets uit opmaken, ik hoor het graag :)

DaanCivic

Geplaatst door DaanCivic (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Honda Civic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

rob010 (0), 17 jaar geleden

[quote]De radiateur loopt leeg, vloeistof begint denk ik te koken (sissend geluid) en de motor wordt gloeiend heet[/quote]
Heb je in de nieuwe radiateur dat aftap-plugje gedraaid?

Als dat het niet is,waar loopt die vloeistof eruit? Misschien een kapotte of niet goedafsluitende slang

Caje (0), 17 jaar geleden

Ik heb ook zo'n probleem , ik vul het reservoir ( halfvol ) en als de motor een tijdje gedraaid heeft dan komt er water uit dat darmpje onderaan de radiator en is het reservoir bijna leeg .
Groeten
Caje.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda Civic of stel zelf een nieuwe vraag.