Honda Accord: Slecht aanslaan bij warme motor (soms)

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.2cdti

Bij half warme of warme motor wil de motor soms niet in 1 keer aanslaan. (Bij koude motor is er geen probleem.)
Als je doorstart slaat ie tot nu toe altijd aan.(kan soms een paar seconden duren)

B.Windstra

Geplaatst door B.Windstra (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Honda Accord? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

marcelw7083 (0), 10 jaar geleden

Bij de benzinemotoren zet ik altijd eerst kontakt aan, wacht een paar seconden tot een klik of totdat er een lampje op het dashboard uit gaat en start dan pas de auto. Dan start de motor sneller en loopt deze ook gelijk goed.

B.Windstra (0), 10 jaar geleden

Hallo
Dit is geen oplossing van dit probleem, het aanslaan gaat niet altijd slecht.

Pivavar (50), 10 jaar geleden

Hogedrukpomp of verstuivers. Meten is weten, dus je zou eens kunnen laten vaststellen wat de druk is bij het starten. Moet minimaal 300 bar zijn.

B.Windstra (0), 10 jaar geleden

Dat is nu net het probleem, als ie het nu altijd deed. Laatst deed die het 2 dagen achter elkaar en nu is het weer goed. (starten en lopen)
Ik ga eerst maar eens proberen het (later opgebouwde) alarm buiten te sluiten. had ook al een probleem met de knipperlichten. (Links bleef soms zomaar continu branden).

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda Accord of stel zelf een nieuwe vraag.