Honda Accord: slecht starten als hij warm is, of helemaal niet starten,

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1,8i

hoi,

ik heb hier n honda accord staan die slecht of helemaal niet start als hij warm is, hij doet het niet altijd, de auto rijd ook op ag maar ik denk zelf dat het daar niet aan ligt.

zou het evt aan het brandstofpomp relais kunnen liggen ?
weet iemand waardat de uitlees stekker zit bij deze auto ?

of heeft iemand anders nog andere suggestie's ?

alvast bedankt, michael

autobedrijf m vd laar

Geplaatst door autobedrijf m vd laar (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Honda Accord? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

ooievaar (0), 16 jaar geleden

Beste Michael, ik rij al 20 jaar Honda Accord en ik heb hetzelfde probleem gehad. Ik had een accord die viel steeds stil. Het nare van de zaak was dat de computer geen enkele aanwijzing geeft.
Het is allemaal terug te voeren tot een slechte massa vd computer. De computer loopt hierdoor op de grens (bv 9 Volt) van niet en wel werken. Als de motor draait dan loopt de spanning iets meer op en dan heb je geen last. Je kan het zien, als je op let ,aan het computer lampje tijdens aanschakelen, deze brandt te flauw vaak.
Ga naar de computer, maak van de voorste stekker de 2 zwarte draadjes bloot en leg deze aan massa bij een van de tapeinden.
Het wonder zal geschieden.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda Accord of stel zelf een nieuwe vraag.