Honda FR-V 2006: Startprobleem

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: D17A2, Motorinhoud (cc): 1700, Vermogen (kw): 92

Startprobleem met Honda Frv. De startmotor is gereviseerd en de accu is vervangen. Bij het draaien van de sleutel hoor je soms alleen een tik van een relais en gaat de startmotor niet rond, volgende keer aan de sleutel draaien start hij onmiddelijk. Dit wisselt elkaar af. Als ik binnen een minuut meerdere keren probeer dan is het wel-niet-niet-wel-etc. Gisteren bleef het bij niet. Vandaag accu vervangen en we zijn weer terug bij het wel-niet...Heeft iemand een idee wat dit kan zijn?

Henk1974

Geplaatst door Henk1974 , lid sinds 3 weken geleden

2 Reacties

harry4203 PRO, 3 weken geleden

zou eens beginnen met meten op de startmotor. iig kijken wat de aansturing doet als ie niet rond gaat en of er geen overgangsweerstand in de voeding of de massakabel zit.

check

Beste antwoord, geplaatst door Henk1974, 1 week geleden

Is inmiddels opgelost, bleek dat toch gewoon het relais van de startmotor defect was.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda FR-V of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.