Honda Accord: stelschroef verdraaid honda accord 1999 v-tec

Bouwjaar: 1999

Ik heb honda accord 18i v-tec van 1999 met f18b2 motor door problemen met stationair toerental na een antaal adviezen heb ik de stelschroef onder gasklep verdraaid.Door de stappenmotor te hebben schoongemaakt zijn de problemen met stationair lopen werdwenen maar nu weet ik niet of de gasklep afstelling nog goed is.Hoe kan ik het afstellen?Graag een oplossing. Bedankt.

hondagek

Geplaatst door hondagek (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Honda Accord? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Ben1014 (0), 18 jaar geleden

Dat zal een lastig verhaal worden waarmee je toch naar en dealer zal moeten. Volgens het werkplaatshandboek is dit een fabrieksvoorinstelling waar je niet aan mag komen. ik kan hierdoor ook verder geen informatie hierover vinden.

hondacoupe98 (0), 18 jaar geleden

Volgens handboek mag je de stelschroef van de gasklep inderdaad niet verstellen.
Bij was hij versteld door de vorige eigenaar. Na schoonmaken van het gasklephuis liep de motor te hoog stationair 1500. Heb toen de Schroef terug gesteld totdat het toerental 700 toeren liep.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda Accord of stel zelf een nieuwe vraag.