Hyundai Atos: Afslaan bij veel regen / diepe plassen

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.0

Ik heb nu 2x de auto van mijn vrouw op moeten halen daar deze er onderweg mee stopte en de auto niet meer of moeilijk starten of hierna er weer mee stopte.

- De eerste keer had ze door een diepe plas gereden (water stond tot aan de stoeprand)
- De tweede keer regende het behoorlijk hard.

Beide keren kreeg ik hem (1st x na een uur, 2de x na 5 a 10 minuten) gewoon aan de praat en kon ik niks merken tijdens het rijden.
Ook de dagen hierna ondervinden we geen problemen en loopt de auto goed/netjes.

Ik heb dus alleen informatie uit 2de hand.
Ook moet ik hierbij vermelden dat mijn vrouw pas een maand of 2 auto rijd en wij de auto ongeveer 2 maanden in ons bezit hebben.

Wat kan dit zijn?
Is dit een Atos probleem?

MvdH

Geplaatst door MvdH (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Atos? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

lompie (0), 14 jaar geleden

ik denk dat de bougie kabels slecht zijn probeer ze eens in te spuiten met een vocht verdrijver die daar voor te koop is groetjes henrie

MvdH (0), 14 jaar geleden

Maar dan moet ik dit toch ook normaal merken?
Ik rijd er nu al 2 dagen in en merk niets.

Maar proberen kan geen kwaad.
Ik zal eens kijken.

Bedankt

Mausx (0), 14 jaar geleden

inderdaad kunnen de bougiekabels een probleem zijn of eventueel de verdelerkap, probeer ze anders even met een draaiende motor nat te spuiten met een plantenspuitje met water. dan weet je meteen wat er gebeurt en of water de oorzaak is.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Atos of stel zelf een nieuwe vraag.