Hyundai Atos Multi: bijgeluiden versnellingsbak

Bouwjaar: 1999

We hebben sinds kort een atos multi uit 99 met 116000km en ik maak me een beetje zorgen om de bijgeluiden uit de versnellingsbak/koppelinghuis. Het lijk dat de tandwielen wat luidruchtig in elkaar grijpen met name vanuit de lage toeren. Is het toerental hoger dan verdwijn het geluid. Het klinkt een beetje jankend, maar niet al te luid.

Iemand suggesties?

Groet

Ruben

rubenrispens

Geplaatst door rubenrispens (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Atos? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Alex218 (0) PRO, 18 jaar geleden

Bakjes zijn niet erg stil van zichzelf.. heb ook al vaker gehoord dat ze later inderdaad nare geluidjes gaan geven.. Wellicht dat een toevoeging het voorlopig wil helpen, maar ben toch bang dat 'ie een keer los moet..

rubenrispens (0), 18 jaar geleden

Oke, Dank je.

Als hij los moet, waar moet ik dan aan denken? Lagers?

Groet

Ruben

Alex218 (0) PRO, 18 jaar geleden

ben er wel een beetje bang voor.. kan me herinneren dat ik datvaker gezien heb, maar kan me maar 1 keer herinneren dat we het gemaakt hebben.

Misschien wel zo handig om (afhankelijk voor wie het is) meteen de hele bak te doen nu je hem los hebt. Of een ruilbakje te zoeken met weinig km's...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Atos of stel zelf een nieuwe vraag.