Hyundai IX35 2010: Brandstof indicatie voor je weer moet tanken

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 186

Wie heeft dit ook met zijn Hyundai IX 35.
Op een rit van ongeveer 25 km trekt de digitale brandstof indicatie voordat je weer moet tanken soms ruim 50 km af van het moment dat je weer moet tanken. Ik heb geen brandstoflek daar is al naar gekeken. Laatst moest ik en noodstop maken ik kon toen nog 385km rijden volgens de digitale brandstof meter. toen de auto stilstond kon ik nog 310km rijden. Wie heeft dit probleem ook of een oplossing hiervoor

C.Kraaijenhof

Geplaatst door C.Kraaijenhof (0) , lid sinds 1 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai ix35? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

oldford (0) PRO, 1 jaar geleden

Tja, de naam zegt het al - het is een indicatie.
Of te wel, een gokje op wat er in de toekomst gaat gebeuren, gebaseerd op het verleden.
De ene rit zul je wat meer verbruiken dan de andere rit (belasting, files, stadsverkeer, etc.).

Bij de noodstop zal de brandstof wel geklotst hebben, waardoor er een lagere stand van het benzine-niveau werd gezien als dat er werkelijk in zat. Ik gok erop dat na de noodstop er misschien weer kilometers bij kwamen, dan wel dat de afname minder was als de gereden kilometers.

Enn oplossing is er volgens mij niet.

kaleido 1 (1355) PRO, 1 jaar geleden

Niet zoeken naar een probleem dat er niet is , al deze niet gecalibreerde en geijkte hulpmiddelen zaaien alleen maar verwarring , gewoon op tijd tanken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai ix35 of stel zelf een nieuwe vraag.