Hyundai Hyundai Getz 1.5 CRDI: Centrale vergrendeling

Bouwjaar: 2004


Zou iemand mij kunnen vertellen waar de module voor de centrale vergrendeling zich bevindt in een Hyundai Getz 1.5 CRDI van bouwjaar 2004? of werkt men niet meer met een aparte module voor de centrale vergrendeling???? Het is de bedoeling om een universele afstandsbedieningskit voor de centrale vergrendeling in het voertuig in te bouwen, zo'n klassieke kit die werkt volgens massasturing of plussturing (afhankelijk van de dip switch standen), kan iemand mij helpen te vertellen waar die centrale vergrendelingsmodule ingebouwd zit, aub?

toyboy

Geplaatst door toyboy (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Getz? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Alex218 (0) PRO, 19 jaar geleden

Module zou onderaan de bovenste bevestigingen voor het stuurhuis moeten zitten. Langs de stuuras en dan aan het eind van de onderste dashboardkappen daar.

Overigens heeft de dealer een mooi setje om het draadloos te laten werken.

toyboy (0) PRO, 19 jaar geleden

Ok, da klopt, bedankt makker voor de nuttige informatie!!!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Getz of stel zelf een nieuwe vraag.