Hyundai Atos 2007: Centrale vergrendeling/Accu

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: G4HG, Motorinhoud (cc): 1100, Vermogen (kw): 46

De accu van mijn Hyundai Atos loopt in één nacht leeg.
Zelf vermoed ik dat het door de centrale vergrendeling komt.
Ik moet nog "heel ouderwets" met mijn sleutel de deuren ontgrendelen maar Ik merkte al snel dat alléén de bestuurders kant open ging en de accu leeg was.

Met starkabel auto gestart, ruim een half uur flink over de rijkswegen gereden en de centrale vergrendeling deed het ook weer goed.

Vanochtend accu wéér leeg.

Geen lampjes, radio e.d. aan laten staan.

Wie weet raad, heb ik gelijk? Wat zijn dan ongeveer de reparatiekosten?

Auto staat te koop en ik wil er niet meer al te hoge kosten aan spenderen. 😟

Groet, Karin

k.breijer@outlook.com

Geplaatst door k.breijer@outlook.com (0) , lid sinds 3 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Atos? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

kaleido 1 (1585) PRO, 3 jaar geleden

Alles is mogelijk, om er achter te komen , een amperemeter aansluiten tussen min van accu en de accuklem , 2 voor 1 de zekeringen er uit trekken en kijken bij welke zekering de lekstroom weg is. Van daaruit verder werken. Kosten zijn afhankelijk waar het mis gaat.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Atos of stel zelf een nieuwe vraag.