Hyundai i10: cpv met sleutel

Bouwjaar: 2011, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1100

Wij hebben vrijdag een i10 gekocht en hieer zit een cpv op die alleen met een sleutel in de bestuurder deur te bedienen is . Nu hebben wij een setje gekocht zodat dit op afstand kan nu heb ik twee vragen waar zit de aansturings-unit zodat ik nit de hele auto hoef te demonteren en men heeft het over een motor in de deur van de bestuurder. anders gaat deze niet open (werd mij verteld) ik zou namelijk niet de hele auto willem demonteren om hier achter te komen.
gr Bennie

benprint

Geplaatst door benprint (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai i10? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

benprint (0), 12 jaar geleden

IK zou al blij zijn als ik wist waar de unit cpv unit zat, en of er een stel motor in de bestuurders deur zat.

benprint (0), 12 jaar geleden

IK ben al weer een stukje verder. Ik heb nog geen bestaande unit gevonden maar, in de deur vind ik wel een klein motortje met hier een 4 polige stekker er na toe er zit een orange een groene zwarte en bruine draadje in. Deze moet ik in mijn beleving kunnen gebruiken. ik heb een after market set met wit wit/zwart orange orange/zwart en geel geel/zwart aan draadjes hier op zitten. Nu alleen nog de vraag. Wat sluit ik waar op aan. De bestuurders kant is nog niet belangerijk i.v.m de stelmotor want die heb ik niet.

benprint (0), 12 jaar geleden

De oplossing is: De orange en de groene in de deur doorknippen(even afwerken met een krimpkous). Dan bij het voeteneind wat kapjes loshalen. hier in de draadboom de orange en de groene weer opzoeken hier komen de witte en de wit/zwarte namelijk op. De orangje en de orange/zwarte draden van de unit komen op een stuk Chassis van de auto en, de gele en de geel/zwarte komen op een konstante plus. Na dit gedaan te hebben kom ik mijn deuren (vanaf afstand)openen. De bestuurderskant moet nog i.v.m een te bestellen motor maar het werkt in ieder geval.
Bedankt voor het meedenken

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai i10 of stel zelf een nieuwe vraag.