Hyundai Elantra: Een 12volt dikke stroomdraad in de kofferbak .

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 16i

Hallo ik wil graag een dikke stroomdraad van 12volt in de kofferbak doen maar ik weet niet waar ik van uit de accu naar achteren kan om een gat te boren om dat ik anders wat raak wat niet de bedoeling is. M.v.G A.v.Dam.

A.v.Dam

Geplaatst door A.v.Dam (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Elantra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

hellbat (0) PRO, 14 jaar geleden

Meestal zitten er in het schutbord ( afschermplaat tussen motor en passagiersruimte ) aan de bijrijderskant wel wat afgeplugde openingen. Dit is om rechtsgestuurde voertuigen te bouwen. Snij gewoon een gat in een van die rubbers, dan kun je de draadonder de mat aan de bijrijderskant onder de afdekkappen van de dorpel door leggen, en langs de achterbank door de kofferbak in.

Ik neem aan dat je er een dikke versterker in wil leggen. Zorg tevens voor een EVEN DIKKE minkabel, die je achter aan de carrosserie vastschroefd.

Zet de zekering in de pluskabel zo dicht mogelijk bij de accu.

Leg de signaalkabel, die vanaf de radio komt dan onder de LINKERdorpelkappen, dus VER uit de buurt van de pluskabel. Dit om vervormingen/bijgelijden van interferentie met de pluskabel te voorkomen.

Groeten Marcel

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Elantra of stel zelf een nieuwe vraag.