Hyundai Tucson: geen vermogen CRDI Tucson

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: crdi

ik heb net zo iets als onderstaand..........geen vermogen........maar dat gebeurd pas na 30 km.............dan loopt de motor niet harder dan 3000 toeren het is een automaat.......ook als je een poos stationair laat draaien in de wp krijg je het ook haal je nu de fout code er uit is de storing ook weg maar komt er later wel weer in na 30 km..............zet je het contact af en dan weer aan is de storing ook weg..maar komt er wel weer in...
fout code P1186 fuel pressur too low.........in spuitrail is nieuw ..comp is nieuw........1 verstuiver gaf iets meer retour als de anderen deze heb ik uit gewissseld maar niets geholpen het enigste wat ik niet heb gedaan is bekend gemaakt in de comp.

Lody60

Geplaatst door Lody60 (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Tucson? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

wim12199 (0) PRO, 16 jaar geleden

Is dit een motor met 112 pk of 136 pk? Met andere woorden is het een turbo met waste gate turbo of met een variabele geometria turbo?

Lody60 (0) PRO, 16 jaar geleden

een variabele geometria turbo..............idd .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Tucson of stel zelf een nieuwe vraag.