Hyundai H200: h200 alarm inbouwinstructie

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.5

Heb net een h200 automaat aangeschaft (08-2001) en wil het alarm van mijn oude auto overzetten in deze. Weet iemand toevallig op welke plaats en welke draden de centrale vergrendeling aangesloten moet worden op het alarm. En waar kan ik het beste de startmotor onderbreken?

Wel weet ik dat er in de linker deur een een motortje voor de vergrendeling bijgeplaatst moet worden. Ik dacht eraan om een motortje (zoals in de rechter deur zit) te plaatsen in de linkerdeur en met elkaar te verbinden.

Vroeger had ik een cd met inbouwinstructies voor diverse merken, maar ben deze helaas kwijt.

Alvast bedankt voor reactie.

plixpos

Geplaatst door plixpos (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai H200? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

De Steut (0), 17 jaar geleden

Je kunt gewoon een universeel motortje aan de sluitknop monteren in de linker deur met een fietsspaak en een klembeugel.
Deze kun je dan appart op je alarm aansluiten en zodra de linkerdeur sluit, gaan de andere op de orginele vergrendeling vanzelf dicht.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai H200 of stel zelf een nieuwe vraag.