Hyundai I 20 2016: krakende remmen en bonkgeluid rechts voor

Bouwjaar: 2016

beste bij deze reageer voor een vriend met problemen met zijn i20 ondertussen 40000 km op de teller met tal van mankementen die maar deels opgelost raken De nieuwe auto had last van beroerd lopen , krakende achterbank , krakende remmen bij indrukken rempedaal en een bonkgeluid rechtsvoor bij voor of achteruit rijden of door een watergoot . De auto is hij al meerdere malen kwijt geweest en zelfs door de invoerder gecheckt Hierbij hebben ze de katalysator vervangen , een voorste veerpoot en rubbers onder de achterbank gezet De problemen van echt krakende remmen en het bonkgeluid rechtsvoor blijven voorlopig onopgelost Nu is mijn vraag : zitten er in Nederland specialisten die hier een mogelijke oplossing voor hebben zodat hij dit kan meegeven aan de volgende controle van experts van huyndai binnenkort Hopend op een antwoord dank ik jullie alvast :)

jean-pol

Geplaatst door jean-pol (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai i20? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

jean-pol (0), 5 jaar geleden

de auto is ondertussen 4 jaar en hij is al helemaal binnenste buiten gekeerd door Hyundai zelf .Helaas zonder oplossing . Hij blijft dit bonkende geluid maken . We kunnen dan beter het topic sluiten .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai i20 of stel zelf een nieuwe vraag.