Hyundai H200: Lekkende schuiframen

Bouwjaar: 1999

De schuiframen van de dubbele cabine van mijn H200 lekken allebei als het behoorlijk geregend heeft. Het lijkt wel alsof het water onder de rubbers door komt. De afwateringsopeningen zijn gewoon open en niet verstopt.
Heeft iemand hier ervaring mee ? Ik heb al van alles geprobeerd

rogererkens

Geplaatst door rogererkens (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai H200? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ovi (0), 17 jaar geleden

[quote=rogererkens]De schuiframen van de dubbele cabine van mijn H200 lekken allebei als het behoorlijk geregend heeft. Het lijkt wel alsof het water onder de rubbers door komt. De afwateringsopeningen zijn gewoon open en niet verstopt.
Heeft iemand hier ervaring mee ? Ik heb al van alles geprobeerd[/quote]
Heb hetzelfde probleem en heb dan ook nog eens water in mijn asbakje achter.
Heb dus ook deze vraag op het forum geplaats maar ook nog geen antwoord gekregen?

Cor1822 (0) PRO, 17 jaar geleden

Heb wel een H200, maar niet in aannemers uitvoering met schuiframen.

Het enigste wat je kan doen is met een stevige waterstraal p de ramen spuiten en in de auto controleren waar het water weg komt.

Bij het rubber van het raam en carosserie lijkt me niet, eerder door uitdroging etc bij de geleidingsstrips van het schuifraam en de afsluiting.

Cor

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai H200 of stel zelf een nieuwe vraag.