Hyundai Santa Fe: Santa Fe start niet als het koud is,accu nieuw,slaat niet aan.

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0 crdi

De motor gaat netjes en vlot rond maar wil niet aanslaan. accu nw, brandstof lijkt te komen waar het moet,even 5 meter aanslepen en hij loopt meteen goed voor de rest van de dag en start zoals het hoort,nu vanmorgen weer niet aanslaan. Garage verving de accu en las hem uit volgens hun niets aan de hand. De accu geeft meer dan genoeg kracht echter voor de zekerheid geprobeert met startkabels erbij slaat de auto ook niet aan. Wie heeft er een idee of ervaring met dit probleem? of een oplossing....

Arneline

Geplaatst door Arneline (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Santa Fe? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Ralf_Jensen (0) PRO, 13 jaar geleden

Je moet wel zeker weten of er brandstof komt. Probeer eens de reserve sleutel. Ondanks dat je starter netjes rondgooit, kan het signaal naar de brandstof¨pomp toch ook niet komen.
Dat zou verklaren waarom deze na het aantrekken wel loopt.
Dus startblokkering of sleutelherkenning.

S6

Arneline (0), 13 jaar geleden

Reserve sleutel al geprobeert,kan dat brandstof probleem/signaal uit te leggen zijn bij koud weer...omdat hij het anders wel prima doet?Ik ga het in ieder geval even nalopen,alvast bedankt.

wim12199 (0) PRO, 13 jaar geleden

Zal toch wel een probleem zijn aan een injector, de retouropbrengst aan de injectoren meten!

Hans4040 (310) PRO, 13 jaar geleden

[quote=Ralf_Jensen]Probeer eens de reserve sleutel. Ondanks dat je starter netjes rondgooit, kan het signaal naar de brandstof¨pomp toch ook niet komen.
Dat zou verklaren waarom deze na het aantrekken wel loopt.
Dus startblokkering of sleutelherkenning.

S6[/quote]
als het daar aan zou liggen helpt aanslepen ook niet..

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Santa Fe of stel zelf een nieuwe vraag.